

TREC CM3, to jabłczan trikreatyny w proszku. Produkt Trec'a to połączenie kreatyny oraz kwasu jabłkowego. Główną cechą kreatyny jest zwiększenie ATP w mięśniach czyli poprawa wydolności i wytrzymałości mięśni w krótkich ćwiczeniach o dużej intensywności.
Wysyłka najpóźniej w następny dzień roboczy.
14 dni od daty zakupu.
TREC CM3, to jabłczan trikreatyny w proszku. Produkt Trec'a to połączenie kreatyny oraz kwasu jabłkowego. Główną cechą kreatyny jest zwiększenie ATP w mięśniach czyli poprawa wydolności i wytrzymałości mięśni w krótkich ćwiczeniach o dużej intensywności. Zastanawiając się, dlaczego akurat taka forma kreatyny - odpowiadamy. Istotnymi cechami w przeciwieństwie do zwykłego monohydratu, które mogą okazać się niezbędne dla wielu z nas, to: odporność jabłczanu na kwaśne środowisko przewodu pokarmowego - nie powoduje potencjalnych problemów żołądkowo-jelitowych po spożyciu oraz przyczynia się do mniejszej retencji wody (aspekt wizualny). Jabłczan może okazać się istotny w trakcie redukcji bądź w okresie przygotowawczym na zawody.
Działanie i cechy:
— zwiększa wydolność i siłę mięśni
— przyczynia się - w zależności od celu - do redukcji bądź zwiększenia masy mięśniowej
— nie powoduje potencjalnych problemów żołądkowo-jelitowych
— dobra rozpuszczalność i smak
— wspomaga regenerację potreningową
— nie powoduje retencji wody
Dawkowanie i sposób użycia:
1 porcję (7g) raz dziennie w porach uzależnionych od indywidualnych preferencji (rano/przed treningiem/po treningu/w ciągu dnia). Porcję należy wymieszać ze 150ml wody i wypić zaraz po przygotowaniu.
Opakowanie, porcje:
Opakowanie produktu zawiera 500g/250g, co odpowiada 71/35 sugerowanym porcjom.
1 porcja (7g) zawiera:
— Jabłczan Trikreatyny 6650,00 mg
w tym kreatyna 4988,00 mg
Skład:
Jabłczan trikreatyny (95,0%); aromaty; substancja słodząca – sukraloza; koncentrat soku z buraka dla smaku różowego grejpfruta; substancja przeciwzbrylająca – dwutlenek krzemu; barwnik dla smaku pomarańczowego – żółcień pomarańczowa FCF; barwnik dla smaku ananasowego – beta-karoten.