

BIOTECH USA Protein Cream to słodka przekąska, odwzorowująca dobrze wszystkim znany i popularny krem orzechowy. Produkt posiada wiele pozytywnych cech. W składzie nie znajdziemy cukru, glutenu, oleju palmowego, środków konserwujących. To wszystko uzupełnia białko (izolat białka sojowego) - jest jego aż 17% w zawartości. Tym samym, Protein Cream jest o niebo lepszym wyborem żywieniowym niż inne kremy na półkach sklepowych. Nadaje się on jako dodatek do deserów, naleśników, omletów, owsianek a także do smarowania na chleb.
Wysyłka najpóźniej w następny dzień roboczy.
14 dni od daty zakupu.
BIOTECH USA Protein Cream to słodka przekąska, odwzorowująca dobrze wszystkim znany i popularny krem orzechowy. Produkt posiada wiele pozytywnych cech. W składzie nie znajdziemy cukru, glutenu, oleju palmowego, środków konserwujących. To wszystko uzupełnia białko (izolat białka sojowego) - jest jego aż 17% w zawartości. Tym samym, Protein Cream jest o niebo lepszym wyborem żywieniowym niż inne kremy na półkach sklepowych. Nadaje się on jako dodatek do deserów, naleśników, omletów, owsianek a także do smarowania na chleb.
Cechy:
— brak dodatku cukru
— idealny zamiennik popularnych kremów
— 17% białka w składzie
— brak oleju palmowego, konserwantów i glutenu
— kremowa konsystencja
Opakowanie, porcje:
Opakowanie produktu zawiera 400g kremu.
Składniki odżywcze na 100g produktu:
— Wartość energetyczna 2006 kJ / 483 kcal
— Tłuszcz 33 g
w tym tłuszcze nasycone 4,6 g
— Węglowodany 42 g
w tym cukry 8,0 g
w tym poliole 31 g
— Błonnik 2,3 g
— Białko 17 g
— Sól 0,30 g
Skład:
Substancja słodząca (maltitole), olej słonecznikowy, koncentrat białka serwatki (mleko) (17%), prażone orzechy laskowe (10%), serwatka w proszku (mleko) (9%), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (7%), emulgator (lecytyny), aromaty. Możliwa obecności soi i orzeszków ziemnych. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
BIOTECH USA Protein Cream to słodka przekąska, odwzorowująca dobrze wszystkim znany i popularny krem orzechowy. Produkt posiada wiele pozytywnych cech. W składzie nie znajdziemy cukru, glutenu, oleju palmowego, środków konserwujących. To wszystko uzupełnia białko (izolat białka sojowego) - jest jego aż 17% w zawartości. Tym samym, Protein Cream jest o niebo lepszym wyborem żywieniowym niż inne kremy na półkach sklepowych. Nadaje się on jako dodatek do deserów, naleśników, omletów, owsianek a także do smarowania na chleb.