

Gain Bolic 6000, to wysokiej jakości gainer, czyli odżywka łącząca w sobie zarówno białko jak i węglowodany (75% węglowodanów i 15% białka). Gain Bolic, to produkt cieszący się popularnością wśród profesjonalistów. Pozwala w prosty i smaczny sposób uzupełnić dietę w energię. Gain Bolic zawiera białka aż z trzech różnych źródeł – kazeiny, koncentratu białkowego oraz białek jaja kurzego. Z kolei kompleks węglowodanowy opiera się na maltodekstrynie i dekstrozie. Produkt został dodatkowo wzbogacony w kreatynę oraz taurynę. Takie połączenie składników sprzyja rozbudowie masy mięśniowej.
Wysyłka najpóźniej w następny dzień roboczy.
14 dni od daty zakupu.
Gain Bolic 6000, to wysokiej jakości gainer, czyli odżywka łącząca w sobie zarówno białko jak i węglowodany (75% węglowodanów i 15% białka). Gain Bolic, to produkt cieszący się popularnością wśród profesjonalistów. Pozwala w prosty i smaczny sposób uzupełnić dietę w energię. Gain Bolic zawiera białka aż z trzech różnych źródeł – kazeiny, koncentratu białkowego oraz białek jaja kurzego. Z kolei kompleks węglowodanowy opiera się na maltodekstrynie i dekstrozie. Produkt został dodatkowo wzbogacony w kreatynę oraz taurynę. Takie połączenie składników sprzyja rozbudowie masy mięśniowej.
Dawkowanie i sposób użycia:
W zależności od potrzeb zaleca się stosowanie 1-3 porcji dziennie. Porcja = 100 g.
1 porcję rozpuścić w około 200 ml wody lub mleka.
Opakowanie, porcje:
Opakowanie produktu zawiera 1000 g, co odpowiada 10 sugerowanym porcjom.
Wartości odżywcze w 100 g:
- wartość energetyczna: 376 kcal
- tłuszcz: 1,8 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1 g
- węglowodany: 75 g
w tym cukry: 32 g
- białko: 15 g
- sól: 0,43 g
- monohydrat kreatyny: 1500 mg
w tym kreatyna: 1300 mg
- tauryna: 500 mg
Skład:
80% kompleks węglowodanowy (maltodekstryny, dekstroza), 15,5% kompleks białkowy (koncentrat białek serwatkowych (z mleka), kazeina micelarna (z mleka), ultrafiltrowane białko jaja), aromaty, 1,5% monohydrat kreatyny, 0,5% tauryna, olej ze średniołańcuchowymi kwasami tłuszczowymi (olej MCT), regulatory kwasowości – kwas cytrynowy, cytryniany sodu, kwas jabłkowy; substancje zagęszczające – guma arabska, guma ksantanowa, sól sodowa karboksymetylocelulozy; substancje słodzące – acesulfam K, sukraloza, cyklaminiany (Z); emulgator – lecytyny (z soi); barwniki: karoteny (A), koszenila (B), ryboflawiny (C), E 150c (D), E 150d (E), E 133 (F), błękit patentowy V (G), indygokarmin (H), chlorofile i chlorofiliny (I), kurkumina (J), antocyjany (K), ekstrakt z papryki (L), betanina (M), węgiel roślinny (N). (A)-(Z) – W zależności od smaku produktu symbol (A-Z) użytego składnika znajduje się obok daty minimalnej trwałości (najlepiej spożyć przed).
Wyprodukowano w zakładzie wykorzystującym składniki pochodzące z mleka, jaj, soi, orzechów, orzeszków ziemnych (arachidowych), zbóż zawierających gluten, ryb, skorupiaków, mięczaków.